2024. október 22.
Tizenegy érmet szereztek a hétvégén az orosházi úszók

Tizenegy érmet szereztek a hétvégén az orosházi úszók

Az Orosháza Úszó Egyesület nyolc fiatalja negyvenszer csobbant a Dr. Rébeli József Sportuszodában, Szentesen a pünkösdi hosszú hétvégén.

A 22. alkalommal rendezte meg Szentes az Óvodától az Olimpiáig elnevezésű úszóversenyét a Mars Magyarország Vándorserlegért. A meghirdetett 27 versenyszámban 30 szakosztály – köztük három külföldi – 516 versenyzője, összesen 2525-ször állt rajthoz óvodás kortól az olimpiai úszókig – mondta Selmeczi Edit edző az oroscafe.hu-nak.

A szentesi kiíráson versenyzett - többek között - Jakabos Zsuzsanna Európa-bajnok úszó, olimpikon és Kapás Boglárka olimpiai bronzérmes, ötszörös Európa-bajnok, rövid pályás Európa-bajnok, kétszeres ifjúsági olimpiai bajnok, világbajnoki bronzérmes úszónő is.

Selmeczi Edit és Schmidt Jenő tanítványai ismét egy sikeres versenyt tudhatnak maguk mögött. Az orosházi úszók 11 éremmel zárták a megmérettetést.

A jövő hétvégén Békéscsabán, majd Szarvason szurkolhatunk az orosházi úszóknak.

Megosztás

Magyar felvonulás az osztrák síterepen

Hello Sport

Magyar felvonulás az osztrák síterepen

  • 2024.03.19

30. alkalommal rendezték meg a Dockyard Havas Szezonzárót az ausztriai Kreischbergen. A jubileum és március 15. apropóján egy közös ünnepi lecsúszást is tartottak, amin több száz magyar csúszott le együtt az emlékező menetben.

 

Hasznos tippek nyári terepfutáshoz

Hello Sport

Hasznos tippek nyári terepfutáshoz

  • 2022.05.25

Hamarosan beköszönt a nyár, ami a meleg ellenére rengeteg futót csábít a természetbe. Ahogyan a téli futásnak, a nyári tevékenységnek is megvannak a maga szabályai, amelyeket érdemes betartani, ha szeretnénk sikeresen, sérülés nélkül teljesíteni a távokat.