2024. április 25.
Mozdulj jó célokért Czanik Balázzsal!

Mozdulj jó célokért Czanik Balázzsal!

Óriási sikerrel robbant be a mozgás szerelmeseinek életébe Czanik Balázs Mozdulj rá! programja, ami az év első felében volt elérhető Budapesten. A nagy népszerűséget mi sem mutatja jobban, mint hogy az ingyenes Capoeria aerobik rendezvények októbertől immár országos sorozattá váltak.

Czanik Balázs, a Capoeira aerobik megalkotója az év elején indította el „Mozdulj rá, Budapest!” elnevezésű programját. A Ludovika Arénában tartott ingyenes aerobic órák sportolni vágyók ezreit vonzották, számos résztvevő ekkor szerette meg a mozgást, ami azóta mindennapossá, sőt életformává vált számára. Egy hónapja nem csak Budapesten, hanem az ország számos nagyvárosában sem lehet kifogás a mozgásra.

 

 

„Rendkívül fontosnak tartom, hogy a rendszeres sportot mindenkivel megszerettessük és elérhetővé tegyük; ezért dolgozom mintegy 2 évtizede. Nagyon sokféle mozgásforma létezik, és rengeteg lehetőség van arra, hogy ha valaki igazán szeretne, akkor eddzen – akár otthon, akár csoportos órán vagy személyi edzővel. Mégis úgy gondolom: a csoportos órák jelentik a legtöbb ember számára a legjobb megoldást. Hiszen, ha valaki még nem tudja, hogy mi tetszik neki igazán, akkor az aerobik jó alapot ad, de kiváló azoknak is, akik közösségben szeretnek edzeni, vagy akik kimondottan a zene ritmusára akarnak mozogni. Bármi is az indíttatás, az biztos, hogy az órák jól átmozgatnak, inspirálnak, szuper hangulatúak, változatosak és hatalmas energiák szabadulnak fel a közös edzésnek köszönhetően.

 

„Ezért indítottuk el év elején a Mozdulj rá! programunkat, ami októbertől ismét ingyenesen látogatható a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Sportcsarnokában, a Ludovika Arénában. Az ősz nagy újdonsága, hogy a fővároson kívül Nyíregyházán, Miskolcon, Debrecenben, Szekszárdon, Dombóváron, Kaposváron, Egerben, Pécsett, Szolnokon és további nagyvárosokban találkozunk a mozogni vágyókkal. Emellett a hetente tartandó aerobik órák jó célt is szolgálnak, mert havonta más-más rászorulót vagy szervezetet támogatnak. Bár a program ingyenes, minden résztvevőnek lehetősége van egy adománygyűjtő ládában kisebb-nagyobb összeget elhelyezni, és az így gyűjtött adományt megkapja az adott hónapra kiválasztott rászoruló” – mondja Czanik Balázs fitness edző.

Megosztás

Magyar felvonulás az osztrák síterepen

Hello Sport

Magyar felvonulás az osztrák síterepen

  • 2024.03.19

30. alkalommal rendezték meg a Dockyard Havas Szezonzárót az ausztriai Kreischbergen. A jubileum és március 15. apropóján egy közös ünnepi lecsúszást is tartottak, amin több száz magyar csúszott le együtt az emlékező menetben.

 

Pécsett fut az antarktiszi ultramaraton győztese

Sport

Pécsett fut az antarktiszi ultramaraton győztese

  • 2023.03.4

Az antarktiszi ultramaraton győztes Lubics Szilvia beteg gyerekek segítésére buzdít a Pécs-Harkány futóversenyen való részvételével. Az ultrafutó főtámogatójával, a CHERRISK csapatával újabb jótékonysági kampányt indít, ezúttal egy regionális szervezetet, a Nevetnikék Alapítványt támogatják futással és ’cserkókkal’.