2022. szeptember 29.
Együttműködik a Pizza Me és a Piros Orr Bohócdoktorok

Együttműködik a Pizza Me és a Piros Orr Bohócdoktorok

Májusban különleges CSR-megmozdulással jelentkezik a jól ismert street food pizzaszelet-bár és az idén 25 éves nonprofit alapítvány.

Az akció során májusban a Pizza Me számos üzletében rejtenek el szivacs piros orrokat, az azokat megtaláló vendégek jutalma pedig ingyen pizzaszelet. A játékot közösségi médiás aktivitás egészíti ki.

 

A közös játék célja, hogy Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány küldetésére irányítsa a figyelmet. „Azért is specializálódtunk olasz pizzákra, mert tudjuk, hogy az olasz konyhában az étkezés túlmutat önmagán: a jó étel nem csak egészséges és finom, de a lélekre is hat, egyben pedig közösségi élményt is ad. Emiatt is tartjuk fontosnak a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány küldetését: napjainkban ugyanolyan szükség van a mentális támogatásra, mint egy falat jó ételre, s ők elkötelezetten dolgoznak azon, hogy vidámságot, támogatást vigyenek a beteg gyerekeknek és mindenkinek, akinek szüksége van rá” – mondta Victor Friedman, a Pizza Me vezetője.

 

A 2013 óta működő Pizza Me igazi olasz receptúrák alapján készült pizza szeleteket kínál több mint 25 üzletben, Budapest mellett Debrecenben, Szegeden, Pécset és Siófokon is. A szerelemprojektként induló vállalkozás mára a hazai street food szcéna fontos szereplője; a folyamatos magas minőséget az eredeti olasz alapanyagok mellett a tökéletességre törekvés és az új utak keresése garantálja.

 

Az idén 25. születésnapját ünneplő alapítvány küldetése, hogy humort, nevetést és mentális támaszt vigyen az arra rászorulóknak. Elsősorban kórházak gyerekosztályain dolgoznak, ahol jelenlétükkel elterelik a gyerekek és szüleik figyelmét a fájdalomról és a szorongásról és az általuk megteremtett barátságos, pozitív légkör által segítik a gyógyulást. Emellett idősek otthonaiban és halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek mellett iskolákban is dolgoznak, napjainkban pedig az ukrajnai háborúból menekülő gyerekek és családok szállásaira is ellátogatnak.

 

Az együttműködés ötlete a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítványtól jött, a kampány kidolgozásában az Armadillo Kreatív Ügynökség és a Kirké Kreatív vett részt.

Megosztás

Miért fontos a szellőztetés?

Hello Mozaik

Miért fontos a szellőztetés?

  • 2022.09.6

A szünidő és a nyaralási szezon lezárultával időnk 70-90 százalékát ismét zárt, rosszul szellőző terekben töltjük. Ez főleg azért aggályos, mert csak minden harmadik magyar használ levegőminőséget javító beépített megoldást.

Így csökkentsük a ráncokat hatékonyan

Hello Mozaik

Így csökkentsük a ráncokat hatékonyan

  • 2022.09.6

Bőrápolással igen sokat tehetünk bőrünk fiatalon tartásáért, hiszen segíteni tudjuk akár az anyagcserefunkciókat (pl. kozmetikai masszázzsal), akár legfontosabb elemek (zsír- és vízanyagok), tápanyagok pótlását.