2024. április 18.
Ezért nem lett vége Polyák Lilla kapcsolatának

Ezért nem lett vége Polyák Lilla kapcsolatának

Polyák Lilla és Gömöri András Máté szerelmük hajnalán a támadások középpontjába került, ám az elmúlt évek őket igazolták, egymás iránti érzéseik azóta is napról napra erősebbek. Azonban ha egy fontos dologban nem passzoltak volna, akkor nem lett volna jövője a kapcsolatuknak.

Szerencsére minden akadállyal meg tudtak küzdeni, tökéletes harmóniában élnek, a puszta létezésükkel is motiválják egymást. Mint mondják: nem kell látniuk egymást ahhoz, hogy tudják, ha egyikül eldől, a másik biztosan el fogja kapni.

 

Lilla éppen egy 20 éves kapcsolatot zárt le, két kisgyerekkel maradt egyedül, és próbálta magát újradefiniálni, de hirtelen ott találta magát egy új szerelemben. Egyáltalán nem tervezte, hogy bárki megjelenthet ilyen hamar az életében. „Volt egy képzeletbeli listám, hogy egyszer valamikor milyen társat képzelek el magamnak, és Máté egyetlen pontban sem passzolt. Hála Istennek, amikor megismertem, nem tudtam, hogy hány éves, és amikor kiderült, már nem volt visszaút. Semmilyen józan észérv nem szólt mellettünk, viszont volt valami sorsszerűség a találkozásunkban; egyszerűen nem lehetett máshogy” – meséli Polyák Lilla a #nofilter – Nők, filter nélkül Köböl Anitával című műsor legújabb adásában.

 

Máté hamar árva lett, és úgy gondolja, az a karmája, hogy felismerje: a család nem feltétlenül a vérségi kötelék vagy a születés jogán jön létre. Az egy lelki kapocs, lelki kötelék. „Álmom volt, hogy legyen családom, hogy legyen, aki számít rám, és legyen, akire számíthatok. Amikor Lilla elmondta, hogy itt van két kicsi gyereke, akkor számomra egyértelmű volt, hogy ezzel a helyzettel meg tudok birkózni. Amikor a srácokat megkaptam Lilla mellé, szinte az első héten megvolt az a beszélgetés, hogy én nem az apa vagyok, de a mi kis családi közösségünkben az alfa helyet foglalom el, tehát a játékszabályokat én mondom meg. Nem beszélünk vissza, nem vagyunk tiszteletlenek. Persze az elején voltak határfeszegetések, de soha nem hangzott el az, hogy te ezt ne mondd meg, mert nem vagy az apánk. Sőt, kitalálták nekem a 'napa' (a nevelőapa rövidítése) nevet. Katonatiszt apukámtól szigorú nevelést kaptam, aminek most abszolút előnyét látom. A kemény munkára való hajlamot, a következetességet, a számonkérhetőséget. Ezek olyan férfi erények, amelyeket szeretnék továbbadni” – teszi hozzá Máté.

 

#nofilter – Nők, filter nélkül meghallgatható szerdánként 19 órakor a Spirit FM-en, bővített változatban pedig megtekinthető Köböl Anita Youtube-csatornáján.

 

 

Megosztás