2024. április 29.

42 centiméteres hó van a bánkúti sípályákon!

Sok vendégre számítanak a hétvégén; a 3-as kivételével az összes sípálya használható lesz. A síklub reményei szerint még jó pár hétig használható lesz a síterep.

Az elmúlt napok havazása meghozta a várva várt eredményt, jelenleg mintegy 42 cm hó van a bánkúti sípályákon – tájékoztatta a minap.hu-t Nagy Norbert, a Bánkúti Síklub szóvívője. A pályákat folyamatosan karbantartják, ezt a hóréteg vastagsága lehetővé teszi.

Sok vendégre számítanak a hétvégén, így a 3-as kivételével az összes sípálya használható lesz. A felvonók közül a B, C és D jelű üzemel majd. A síterep mellett a szánkópálya szintén előkészítve várja a látogatókat. Itt már péntektől üzemel a felvonó, egészen vasárnapig. A helyszínen működik a síkölcsönző, a szállást adó turistaház és az étterem is.

A szezon eddigi legjobb körülményeivel várjuk a bánkúti sípályákra látogatókat. Már a múlt hétvégéken is sokan látogattak el hozzánk. Az időjárás-előrejelzés szerint marad a hideg, tehát reményeink szerint még jó pár hétig használható lesz a síterepünk – hangsúlyozta Nagy Norbert.

Ha valaki szeretne tájékozódni a síelés előtt, látogasson el a www.bankut.hu oldalra, itt minden szükséges információt megtalál.

Megosztás

Kutyabarát nemzet lettünk

Hello Ország

Kutyabarát nemzet lettünk

  • 2024.03.13

A pandémia óta egyre többen tartunk kutyát, a fiatal párok növekvő számban még az első gyermek érkezése előtt vállalnak „fur baby”-t, azaz négylábú családtagot.