2021. október 16.
Ítéletre vár az a férfi, aki pucéran ült be az ELTE konferenciára

Ítéletre vár az a férfi, aki pucéran ült be az ELTE konferenciára

Valószínűleg a diákok kezdték megosztani, de aztán futótűzként terjedt a felvétel, amelyen a tudományos diákkonferencia egyik résztvevője villantott.

Gyorsan terjed az a mém a neten, amikor egy alsónadrág nélküli ismeretlen éppen beül az ELTE online TDK konferenciájára a 444 tudósítása szerint.  Amit azonban senki nem írt meg, pedig nem kis pikantériát ad az ügynek, hogy a konferencia témája az „Ítélet nélkül a rács mögé? Avagy a letartóztatással kapcsolatos gyakorlati kérdések” volt, és a szóban forgó rejtélyes idegen nem más volt, mint Lebovits Roni, a neves gyémántkereskedő, aki éppen nyomkövetővel a bokáján, lakhelyelhagyási tilalom alatt ült be az eseményre. A közelmúltban ugyanis vádemelés történt ellene és társai, többek között Lupovici Jack ügyvéd ellen is. A vádlottakat az ügyészség közleménye alapán a TEK fogta el 2020 májusában, majd idén februárban vádat emeltek ellenük, és épp ítéletre várnak egy életellenes fenyegetéssel elkövetett zsarolási és gazdasági büntetőügyben…

Az ügyet a sajtó agyonhallgatta, arról egyedül a Hello portálhálózat számolt be.

 

Fotó: Máthé Zoltán / MTI

 

Megosztás

Színészek kampányolnak a vastagbéldaganat ellen

Hello Bulvár

Színészek kampányolnak a vastagbéldaganat ellen

  • 2021.10.2

Több ezer ember életét menthetné meg a rendszeres vastagbéldaganat-szűrés. Ezért az Affidea Gasztroenterológiai Központ társadalmi felelősségvállalási programot indított, aminek nagykövetei Elek Ferenc és Máté Gábor színművészek.

Ezért nem lett vége Polyák Lilla kapcsolatának

Hello Bulvár

Ezért nem lett vége Polyák Lilla kapcsolatának

  • 2021.09.3

Polyák Lilla és Gömöri András Máté szerelmük hajnalán a támadások középpontjába került, ám az elmúlt évek őket igazolták, egymás iránti érzéseik azóta is napról napra erősebbek. Azonban ha egy fontos dologban nem passzoltak volna, akkor nem lett volna jövője a kapcsolatuknak.