2024. április 25.

Gyulai és szeret olvasni? Akkor ez a játék Önnek szól

A gyulai könyvtár olvasási játékában azok vehetnek részt, akik érvényes olvasójeggyel rendelkeznek. Akinek még nincs, helyben kiválthatja.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a gyulai Mogyoróssy János Városi Könyvtár idén is meghirdeti olvasási játékát, a Nagy Olvasási Kihívást. A vetélkedő részvevőinek megadott szempontok alapján 25 könyvtári könyvet kell elolvasniuk 2018. szeptember 30-ig.

Azonban nem mindegy, mit olvasnak a résztvevők: a versenykiírásnak megfelelően az elolvasott könyveknek más-más kategóriába kell tartozniuk. Érdemes odafigyelni arra, hogy az egyes kategóriák átjárhatatlanok. Segítségképpen a könyvtár két ajánlólistát is készített, egyet a felnőtteknek, egy másikat pedig a fiataloknak – írta a GyulaiHírlap.

Fontos tudni, hogy a nyereményjátékban azok vehetnek részt, akik érvényes olvasójeggyel rendelkeznek. Ez helyben is kiváltható, ha még nincsen. Nevezéskor a jelentkező kap egy regisztrációs lapot, amelyre felkerül a könyvtárból kikölcsönzött könyv címe, és a kategória, amelyhez tartozik, teljesítéskor pedig a könyvtáros igazolása.

Mindazok, akik a megadott feltételek szerint olvassák ki a 25 könyvet, a játék végén értékes ajándékokat nyerhetnek. Az eredményeket októberben az Őszi Könyvtári Héten hirdetik ki.

Megosztás