2024. április 23.
Ki nyeri a választásokat? Mit mond a politikai asztrológia?

Ki nyeri a választásokat? Mit mond a politikai asztrológia?

A hazai pártok is az alapítási dátumuk szerinti csillagjegyük jellemzőihez mérten viselkednek. Az asztrológia szerint vajon milyen esélyekkel lépnek ringbe április 8-án? Cikkünk forrása 2017 áprilisában nyilvánította ki véleményét, ami különösen érdekessé teszi a végkövetkeztetéseit!

2018. április 8-án országgyűlési választások lesznek Magyarországon. Ennek is köze van az asztrológiához. A legtöbb pártot a Mérleg jegyében alapították: Független Kisgazdapárt: 1930. október 12., Magyar Demokrata Fórum: 1987. szeptember 27., Magyar Szocialista Párt: 1989. október 7. De milyenek a Mérleg jegyűek? Nem akarnak senkit megsérteni, arra törekszenek, hogy mindenkinek jó legyen, viszont nem feltétlenül egyenlő mértékben. Megéljen az is, aki nem akar dolgozni, de a külföldi (multi) különösen jól éljen meg.

 

 

 Mérleg MSZP, Kos Fidesz?

A dolgozók könnyen azt mondják, hogy ebből elég és a Mérleg MSZP helyett egy Kos Fideszt (1988. március 30.) választanak. A Kosok legfőbb jellemzője ugyanis a gyorsaság. Erőszakosak és sebességmániások, mint a Fidesz is. Nagyon gyorsan hoznak döntéseket, előkészítés nélkül, kapkodva. Jó példa erre az Alaptörvény, amit gyorsan elfogadtak, majd havonta módosították. Van még egy jellemzője a Kos csillagjegynek, ez pedig a sport iránti rajongás. Így már érthető, miért épülnek sorra a standionok, és miért próbálta megpályázni Budapest az olimpiát.

 

 Milyen a Skorpió?

A Skorpió a harmadik csillagjegy, ami a Parlamentben képviselteti magát. Az előző ciklusokban a Szabad Demokraták Szövetsége (1988. november 13.) testesítette meg. Milyen a Skorpió? Három szóban összefoglalva a halál, a szexualitás és a végletesség. Az elmúlt 10-20 évben szexuális ügyek a Szabad Demokraták Szövetségéhez kötődtek, később a Jobbikhoz, ami szintén Skorpió párt (2003 október 24.). Összefér nála a Magyar Gárda egykori fekete egyenruhája (a fekete a Skorpió színe), majd Vona Gábor kevésbé ismert, érzelmesebb arca is.

 

Azok az érzékeny Halak

A negyedik csillagjegy, amit szerepel a Parlamentben a Halak. Jelenleg a Lehet Más a Politika (2008. március 5.) képviseli ezt a jegyet az alapítási dátumából adódóan. A Halak a leggyengébb csillagjegy, nagyon érzékeny, érzelgős, de leginkább jelentéktelen karakter.

 

 De miért érdemes a pártokat csillagjegyekbe sorolni?

A Jupiter szabály szerint a Jupiter minden évben megsegíti az ahhoz a jegyhez tartozó embereket, országokat, pártokat, amelyikben épp tartózkodik. 2017 őszéig a Mérleg jegyében volt, ezután lépett át Skorpió csillagjegybe. Magyarországon a 2018. évi választások vizes környezetben zajlanak, vagyis az érzelmek befolyásolják az embereket. Abban az évben, amikor a Jupiter a Halak jegyében tartózkodott, akkor az LMP szép eredménnyel került be a Parlamentbe, mint újonc párt. A Rák évében viszont kis pártként alig érte el a parlamenti küszöböt. Az SZDSZ-ből (mint Skorpió párt) a két Skorpió évi választás alkalmával (1994, 2006) kormányzati tényező vált. Ráadásul úgy, hogy 1994-ben nem is volt erre koalíciós kényszer, mert a Szocialista Párt 50% felett nyerte meg a választásokat.

  

Vajon most a Skorpió Jobbik lesz kormányzati tényező?

Az asztrológia a következőt jósolja a választásokra: a Fidesz el fogja veszíteni az 50%-os többségét a Parlamentben, a nekik kedvező választási törvény ellenére is. Már korábban is a Skorpió években sokkal rosszabbul szerepelt, és mivel 2017 őszén a Jupiter belépett a Skorpió csillagjegybe, a magyarság így hajlamosabb lesz végletes, felzaklatott döntéseket hozni, ami a jelenlegi kormányzó pártnak valószínűleg nem fog kedvezni és elveszíti a többségét. Támogatja-e mindezt Vona Gábor horoszkópja? Ki lesz a győztes 2018-ban?

 

A párthoroszkóp szerint legesélyesebb vezető, Vona Gábor horoszkópja

Vona Gábor (Oroszlán) határozott, bátor, de ugyanakkor gyengéd és kifinomult úriember. Folyamatosan fejlődő személyiség, akit hatalmas hit mozgat előre. Fiatal korában forradalmár hajlamai vannak, amelyek később megszelídülnek. Aki nem ismeri személyesen, nehezen tudja elképzelni róla, hogy mennyire pozitív egyéniség, leginkább a közvetlen környezete ismerheti csak meg jobban karakterét magánemberként, mert rendkívül zárkózott típus. Kreatív gondolatokkal és jó érzésekkel rendelkezik. Alaptulajdonsága a bátorság. Vezető, nem diktátor, az együttműködés embere. Vona Gábor nem csak egy szűk csoportban vagy nemzetben tud gondolkodni, hanem minden lény iránti nagyon finom együttérzéssel. Jól állja az ütéseket, akkor is, ha azok döntő többsége hamis, de belül azért zavarja, hogy nem lehet olyan őszinte a világ, mint ahogy ő viszonyul az élethez. Ha Vona Gábor és a Jobbik pozitív tulajdonságai nem lennének ennyire erősek, akkor a hölgyek és az érzékenyebb emberek nem támogatnák, nem látnák ennyire előremutatónak a Jobbik előrehaladását. Az is érdekes egybeesés, hogy Vona Gábor augusztus 20-án született, éppen abban az évben, amikor a szent koronát hazahozták Magyarországra, ami lehet véletlen, de akár szintén karmikus egybeesés is

 

Nagyon valószínű, hogy az LMP nem fog bekerülni a parlamentbe, a DK-nak komoly esélye van, hogy bejusson, míg az MSZP-PM erős hajrával szintén elérheti a 10%-ot Aki igazán akarja a kormányváltást, és nem csak „be akar kerülni”, az a Jobbik. Ő lesz a választások nagy nyertese. Ezért egy érzelmileg felzaklatott állapotban az utolsó pillanatban nagyon sokan rájönnek, hogy most bátorságra és határozottságra, de a Skorpió érzelmességére is szükség lesz, hogy lebontsa az emberek között felépült falakat, érzelmi gátakat, de tovább vigye azt az irányt, ami felé elindult az ország.

 

Egyedül a Jobbik volt képes megtisztulni, így egyedül ő képes most arra, hogy az országot is megváltoztassa, megtisztítsa. Még ha sokak még mindig a múlt alapján ítélik meg, akkor is rá fognak szavazni emiatt, és kellemesen csalódnak majd. A Jobbik jelenti a folytonosságot és a változást, amire az országnak szüksége van. Nem lesz könnyű dolga, mert nagy erők dolgoznak majd azért, hogy tönkre tegyék.

 

Noha minden jegyben van romlottság és becsület valamilyen arányban, a Skorpió emberi vonala soha nem engedi, hogy a romlottság eluralkodjon, mert akkor megszólal egy belső hang, ami új irányt szab.

 

Forrás: Ádám-Péter Pál, 2017 április 17.: https://www.youtube.com/watch?v=E4y-HcqNNx4 és Vona Gábor horoszkópja, valamint a http://nougyekrol.hu/

Megosztás

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

Hello Mozaik

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

  • 2023.09.21

Az ősz beköszöntével az idénygyümölcsök és -zöldségek széles és színes kínálata egyre szűkül és hajlamossá válhatunk a vitaminokban szegényebb, de nehezebb, zsírosabb ételek fogyasztására. Ezzel párhuzamosan egyre kevesebb napfény ér bennünket, a levegő lehűlése és a fokozott őszi stresszterhelés pedig sajnos magával hozza a náthaszezont.  

 

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

Hello Mozaik

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

  • 2023.08.29

Útmutatónkban összegyűjtöttük az őszi-téli kuckózós időszak szín trendjeit, amelyek a legnagyobb divatházak kifutóin már megmutatták magukat, és tippeket adunk, hogy ezeket hogyan érdemes kombinálni.