2024. április 16.

Börtön várhat a békéscsabai kerítőkre

Éjszakai szórakozóhelyen dolgozó „táncoslányokat” közvetítettek pénzért.

Folytatólagosan, üzletszerűen elkövetett kerítés és kitartottság miatt vádat emelt egy 35 éves vésztői férfi, valamint egy 43 éves és egy 53 éves békéscsabai nő ellen a Békéscsabai Járási Ügyészség.

A megyei főügyészség közleménye szerint az első rendű vádlott éjszakai szórakozóhelyet üzemeltetett, ahol a másodrendű vádlott pultosként dolgozott. A bárban olyan táncoslányok dolgoztak, akik pénzért szexuális szolgáltatást is nyújtottak. A kiközvetített nők keresményük felét adták le a két vádlottnak – írta az MTI.

A harmadrendű vádlott olasz és magyar vadászoknak közvetítette ki rendszeresen a bárban dolgozó prostituáltakat. Ezért szolgáltatásonként ötezer forintot kapott.

Az ügyészség az első- és másodrendű vádlottakra végrehajtandó, a harmadrendűre felfüggesztett börtönbüntetést kért. Emellett mindhármuk esetében indítványozták a pénzbüntetést és a bűncselekménnyel szerzett vagyon elkobzását.

Megosztás

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

Hello Mozaik

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

  • 2023.09.21

Az ősz beköszöntével az idénygyümölcsök és -zöldségek széles és színes kínálata egyre szűkül és hajlamossá válhatunk a vitaminokban szegényebb, de nehezebb, zsírosabb ételek fogyasztására. Ezzel párhuzamosan egyre kevesebb napfény ér bennünket, a levegő lehűlése és a fokozott őszi stresszterhelés pedig sajnos magával hozza a náthaszezont.  

 

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

Hello Mozaik

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

  • 2023.08.29

Útmutatónkban összegyűjtöttük az őszi-téli kuckózós időszak szín trendjeit, amelyek a legnagyobb divatházak kifutóin már megmutatták magukat, és tippeket adunk, hogy ezeket hogyan érdemes kombinálni.