2024. április 19.
Börtön helyett inkább egy mezőkovácsházi ház falában bújkált

Börtön helyett inkább egy mezőkovácsházi ház falában bújkált

A lakatlannak tűnő házon kívül több kamera is volt, amelyek képeit bentről, egy monitoron keresztül követte a szökésben lévő férfi. Áramlopásért újabb büntetőeljárásra is számíthat.

Egy kamerákkal felszerelt mezőkovácsházi ház falában kialakított rejtekhelyen találtak meg a rendőrök egy férfit, aki nem kezdte meg büntetése letöltését a kijelölt időpontban - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

A 41 éves férfi - akit 7 és fél év szabadságvesztésre ítéltek testi sértés, személyi szabadság megsértése és lopás miatt - egy lakatlannak álcázott, lehúzott redőnyű házban rejtőzködött Mezőkovácsházán. A házon több kamera is volt, amelyek képeit bentről, egy monitoron keresztül követte - írta az MTI.

A falban kialakított rejtekhelyről átjáró vezetett a szomszédos épület felé. A férfi azon át próbált elmenekülni, amikor a rendőrök körülvették a házat, de elfogták, és a gyulai büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

Mivel a háztartási gépeket és a biztonsági berendezést úgy működtette, hogy a mérőórát megkerülve csatlakozott az elektromos hálózatra, a rendőrség lopás megalapozott gyanúja miatt újabb büntetőeljárást indít a férfi ellen.

Megosztás

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

Hello Mozaik

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

  • 2023.09.21

Az ősz beköszöntével az idénygyümölcsök és -zöldségek széles és színes kínálata egyre szűkül és hajlamossá válhatunk a vitaminokban szegényebb, de nehezebb, zsírosabb ételek fogyasztására. Ezzel párhuzamosan egyre kevesebb napfény ér bennünket, a levegő lehűlése és a fokozott őszi stresszterhelés pedig sajnos magával hozza a náthaszezont.  

 

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

Hello Mozaik

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

  • 2023.08.29

Útmutatónkban összegyűjtöttük az őszi-téli kuckózós időszak szín trendjeit, amelyek a legnagyobb divatházak kifutóin már megmutatták magukat, és tippeket adunk, hogy ezeket hogyan érdemes kombinálni.