2024. április 19.
Mutatjuk az eddigi legnagyobb Star Wars játékot

Mutatjuk az eddigi legnagyobb Star Wars játékot

Jabba, a hutt vitorlásbárkájának, a Khetannának örülhetnek a rajongók, ha összegyűlik a megfelelő támogatás. Nem aprópénz beszállni a buliba.

A Hasbro a közelmúltban indított közösségi finanszírozó oldalán, a HasLabon keresztül szeretné megteremteni az anyagi hátteret eddigi legnagyobb Csillagok háborúja játékának – írja a Space.com. A játékgyártó új platformja hasonlóan működik a többi ilyen jellegű oldalhoz, a támogatásért cserébe a rajongók megkaphatják a terméket, feltéve, ha megvalósul a cél.

Április harmadikáig van idejük a rajongóknak összedobni a pénzt, ami február 17-én indult és öt nap alatt már közel 1800-an álltak be mögé. Az egyik komoly visszatartóerő a valóban méretes – 122 centi hosszú, 36 centi széles és 43 centi magas – repülő vitorlásbárka kapcsán az ára. 500, azaz 499.99 dollár + áfáért lehet beugrani a buliba, ami annyit tesz, hogy a cég 250 ezer dollárt szeretne összekalapozni, ami 63 millió forint környékén mozog.

A 125 ezer forintnyi dollárunkért ugyanakkor megkaphatjuk az eddigi legnagyobb Hasbro Star Wars játékot, amiben három szinten játszhatunk a méretarányos bábuinkkal. Ki ne szeretne a Carcooni Veremben lapuló Sarlaccnak odavetni néhány volt üzletfelet?! Ugye van, ami megfizethetetlen!

Megosztás

Kutyabarát nemzet lettünk

Hello Ország

Kutyabarát nemzet lettünk

  • 2024.03.13

A pandémia óta egyre többen tartunk kutyát, a fiatal párok növekvő számban még az első gyermek érkezése előtt vállalnak „fur baby”-t, azaz négylábú családtagot.